är som att skjuta sig i huvudet

Hästpojken - Utan personlig insats


Jag har blivit sjuk, påriktigt(!)


this is the darkes song i ever wrote

The wombats - Love anxiety


hemma med mami idag. Vi har bara kollat på tv och sovit uppe i mamma och pappas säng, det var precis som när man var sjuk som liten, eller mindre kanske man ska säga.
Vi kollade bland annat på Håkan live från peace and love, solen i ögonen och på mando diao live i form av down in the past.

 m-m-mm! inte den skäggiga killen alltså...


som en motorväg av ljus

kent - hjärta


jag dööööööööööööööööööööööööööööööör och vill av hela mitt hjärta vara hemma imorgon och sörpla kaffe med mig själv. Men jag glömde att ta hem spanskan, inte bra. Inte för att jag kommer att jobba järnet på lektionen precis. men det känns bra att veta att man ahr möjligheten, liksom.

Jag är sjukt trött på mitt hår, som är fult. Jag vill inte se ut så här längre. Jag är verkligen sjukt trött på att ha en gul, platt-men-enså-svängig jävla skit frisyr som är as tråkig och som bara är där.


i am my mothers only one

Bon Iver - Flume


Jag är fortfarande bakis, jag dör av bakfullhet och ångest!


good morning we talked the whole night

Miss Li - Good morning


nu gör jag mig iordning för bröllop. med mina nya snygga skor

som jag fick av mamma.


kan du lyfta på din fot som han

Anna Järvinen - Kan du gå


Ikväll ska jag vara hemma. Man kan väl inte vara bakis på ett bröllop heller. Men imorgon kväll, då blir det ut på rövarstråk och härja vill jag lova. Jag kanske kan tänka mig att ta en promenad med en vän och en liten ciggiluring innan jag försvinner in i SVT 1 och skavlan. Jag kanske ska bada också? det känns som om man borde passa på, liksom.

Veckans största prestasion är att jag ahr avrit i skolan varje dag, samt på alla lektioner. Till och med spanskan och indvalet. Det har varit förjävla jobbigt må jag säga. Men tack vare min nya livsglöd peter perskull känns inget längre omöjligt!


ibland är en dröm det finaste man har

nu ska jag lyssna på förvimmlet till p3 GULD och sen ska jag se det på svt när själva galan börjar. Jag älskar det här.

om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd, det kanske var pundigt, det kanske var bra

grattis älskade underbara bästa fantastiska fenomenala euforiska Lars, jag har inte kunnat kollat på grammis fören nu, men årets manliga och årets artist. inte fy skamm det inte!

ändå dör jag med varje steg jag tar

Annika norlin och anna Järvinen - Varje hjärtslag



jag vill kunna spela munspel.

"Vi kan försöka men inget ändras
se inte tillbaks
ändå dör jag med varje steg jag tar
se inte tillbaks
bara lite lite bättre
Det gör ont för varje hjärtslag"




sur

kul att min mamma väkte mig nyss och när jag skrek försvinn sa hon: don´t be such a bitch....

tulpanensdag

glad 20:e tulpanens dag!

im such a drama queen, every time,time,time we meet

Laakso - High drama


Jag tror att jag i ärlighetens namn dragit en förkylning över mig! och det känns inte bra.

Jag gjorde prov idag och trodde att det kanske skulle fungera, men när jag gick in i aulan började det värka i kroppen, bulta i hjärtat, en klump i halsen och vibrerande ögon. Jag gjorde fem frågor och gick hem.                Jag saknar efter nyår när det känndes som att allting kommer att ordna sig. Jag vet att det kommer göra det, men det känns liksom inte så. Om ni vet hur jag menar.
Men Lars piggar upp mig när han säger att det blir vår för hjärter dam. Jag längtar tills jag får spela den och verkligen mena varje ord. Hihi

P3 GULD snart jajajajajajajaja!


om du vet vad du vill har du ingenitng att hämta, ingenting att hämta här

 Jesus kristus vad sent det blev i kväll. Nu ska jag sova, imorgon ska jag gå i skolan, göra prov och på torsdag ska jag vara sjuk och skriva kultur-essän om Bellman. Så får det bli. Plus en sida om upplysningen förresten. Och socialkunskaps uppgiften....Och göra klart film häftet från engelskan. Man får ju heller inre glömma att rätta PSF:n, eller min argumentative text. Jag dör och ångrar brutalt att jag sparde allt detta tills den sista veckan på terminen. God natt.


min dröm var redan du

markus krunegård, spegeln 26/3 Hoffmaestro och chraa, anexet 27/3 Lars Winnerbäck, gasklockorna 28/7
 gue va kul hörni!


blindsided

Bon iver - blindsided


God morgon, för min del. Jag har jätte mycket att göra idag och alldeles för lite tid. Dels för att jag ska gå och lägga mig typ klockans sju, och dels för att jag kommer att ta panik pausar när jag slås av att jag inte kommer hinna.

I natt innan jag skulle sova fick jag en stor klump i magen och såg svarta prickar komma flygandes, och när jag kollade upp det imorse så beror det antingen på vattenbrist eller en form av ångest attack. Gue vad obehagligt tänkte jag. Men det är nog bara för att vardagen börjar imorgon, och den här helgen har varit så bra, liksom.
skit samma, jag har saker att sysselsätta mig med.


on and on and on she goes

min världens bästa pappa hade en present med sig när han kom hem imorse. Han hade köpt Håkan DVD:n bara för att han visste att jag var med i den. Jätte fint. Men saken är den att jag jätte rädd för att kolla på den. Jag vet ju att jag ser hemsk ut på den, men hur hemsk? jag vill granska den innan någon annan ser den. Men jag vågar som sagt inte. Jag ahr lite ångest för det. Jag vill ju se den och visa att jag är tacksam, men jag vill inte se mig.

Stressa inte, nu ska jag åka in till staaaaan och ha en bra lördags kväll med sjuttonår´s missär.


krönikor

nu har jag suttit och läst gamla lasse krönikor från p3 tranist någon gång på nittiotalet. Det handlar om allt sånt som jag berhöver läsa om så att det ska kännas bra.

Nu ska jag bege mig in till staaaaan.

(NYTT HÅKAN MATERIAL I OKTOBER, spännande minst sagt!)

get sick soon

nu ska vi göra lasange


i dont sleep well

jag är sjuk innuti och utan på, jag mår illa innuti och utanpå. mitt hmör försvann förtare än att jag hann uppskatta det. jag drömde världens bästa dröm och det är så svårt att vakna och se att det bara är en dröm


det är nåt med dig som att komma hem första gången ja, du sa hej

nu har jag börja tänka på helt fel saker så mitt goda humör har börjat avtagit.

Jag hade en jätte trevlig lördagskväll och en väldigt bra söndag i alla fall.


vad du beror på vet nog bara du

Jag har vaknat nu, äter frulle framför datorn och tangenterna ör täckta med mjölk och flingor.

Jag ahr börjat vänja mig med det fula på mitt huvud, kanske för att det har börjat växa och kanske för att idag har det lagt sig på ett mindre fult sätt.

Idag ska jag fika med maria på stan, jag kunde ju inte vara med och fira hennes födelsedag sist. Jag har en present som jag inte får glömma att ta med mig. (varje gång jag ska skriva med blir det: emd)

Jag är arg som ett bi helatiden säger mamma, men på indidan är jag glad och ler hela tiden. hihi


2010

Börjar jag med världens fulaste hår och de roligaste nyåret på så långe. Och det mest givande. Jag missade dock sista bussen hem och sov hos en vän, jag vaknade klockan nio av att dom i rummet intill hade högljudt sex, och när jag skulle gå ut och dricka vatten för att slippa att kräkas upp gall, så såg jag en naken kvinna i köket. Fatta man ju tänkte jag.

Men, det var ingen som skrattade åt mig, alla var snälla, trevliga och jag hade kul. Man ska inte förvänta sig en massa. Men efter igår så fick jag förhoppningar i alla fall. Förhoppningar om att 2010 kommer att bli mitt år, liksom.

Egentligen räknas inte idag som första dagen på året, för någon. Då ligger alla hemma och är bakis, och världen står stilla.

Nu ska jag gå och lägga mig, och drömma om dig. Hihi. Satans trevliga kvällar som får en att hoppas. [Tudelo] eller vad man ska säga.

Och förresten så hatar jag dig efter igår Agnes, så du vet. fitta

tack ta hand om dig

...på ett tag.

Kom tillbaka om några månader när du hällt i dig en flaska vin. Jag är äcklad nu.


RSS 2.0