AB stockholmshem

Kungesberget igår - skitkul!
 Idag ska jag jobba om någon timme, sedan till tandläkaren, hem och sedan förmodligen party med amanda och linnea, kanske. Dock har jag en massa skolarbeta som ska bli klart. Och på lördag blir det kanske party med brudarna också. min tid räcker helt enkelt inte till, eller så måste jag bara lära mig att prioritera...

bussen från stan

I morgon måste jag gå upp mäkta tidigt och det känns surt eftersom jag har gjort det hela lovet.
Jag har i alla fall bestämmt mig för att beställa en Håkan Hellström typpåse Det står bara H.H på den och under Håkan hellstöm. Den är riktigt fin. Ja och nu har jag ju faktiskt råd också, med mina 904, välförtjänta, kronor. 
Men allvarligt talat nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp!


Better

Ja, idag har Alfta frakt äntligen satt in 904 kronor på mitt konto! härligt. och än väntar CSNbidraget!

om tiden vill ifatt

Jag han inte med ett dugg idag! Typ hälften av allt gick åt skogen och jag blev tvungen att ringa och avböja en massa trevliga inbjudningar till diverse saker.
Nu ska jag däremot bara byta sängkläder i mitt fantastiskt skitiga rum för att sedan läga mig i fotändan och kolla på Prison Break säsong 1. Mysigt värre.
Imorogn blir det friluftliv så det står härliga till! Ja, jag ska nänmligen ut till familjes stugområde. Ja inte för att det är speciellt stort men det ligger bredvid en sjö, faktiskt. Det ligger i ockelbo, ja! Ni vet Kron prinsessans FÄSTMANS hemort. Det har ju varit ett väldans stohej om det på både gävledala och tv4-nyheterna som ni vet, ja alla andra svenska nyhetskanaler också för den delen.
Jag fick ett meddelande av fröken Brunk på efetrmiddagskvisten, hon var glad över The Kooks nyheterna och undrade hur mitt lov hade varit. Dock svarade hon inte när jag frågade henne om tyskland, men hon är väl lite för viktigt frö mig nu när hon är i en stortad och utomlands dessutom!
Och ni vet de där rest-skol-upg jag pratade om, jag har, istället för att faktiskt göra dem, kommit på en utmärkt plan för att dröja ut på dem.



lycklig och förvånad

Ja, precis som rubriken säger.

Jag har planerat hela dagen in i minsta detalj och det kommer att bli tajt, så jag vet faktiskt inte varför jag sitter här. Dock fick jag ett litet bakslag imorse när jag upptäckte att det bara var jag och hunden i huset hemma. Jag ringde till min mor och frågade vem i hela världen som skulle ta hand om hunden, du svarade hon. Så ja den får väl pressas in någonstans den med. Drygt som stryk.
Jag kom också på för undefär fem minuter sedan att jag har en massa rest-skol-upg kvar att göra.


She moves in her own way

THE KOOKS TIL P&L THE KOOKS TILL P&L THE KOOKS TILL P&L THE KOOKS TILL P&L THE KOOKS TILL P&L
ABALONE DOTS TILL P&L ABALONE DOTS TILL P&L ABALONE DOTS TILL P&L ABALONE DOTS TILL P&L

Train on fire

Lov lov lov, underbara lov! och jag har ingen tid över till någonting längre. Plus att jag måste köpa ny skiddress, ja det är sant, min gamla är ful ocg för liten.
Jag har hur som helst varit con mi amiga mayor Vanessa. Vi kollade på film och finslipade samtidigt vår i stortsett felfria spanska. (varje gång jag ska skriva spanska blir det spanka eller spamsskan).
Jag ska dagen till ära lägga ut en bild på mi amiga meyor ---->

Kungsberget brudar!


timglas

Jag mår dåligt och knäppte två kort igår. Ett asfult på lilla Linnea och ett på Kempe som kanske inte blev skitfint det heller. Men i övrigt var det en ganska lyckad kväll och en helt värdelös morgon. Jag kom hem 03.30 och somnade 04.30 och ramlade ur sängen 3 gånger under min två timmars sömn, det gjorde ont och jag har fått sår och blåmärken. Nu ska jag sova bort det här jävla illamåendet.

Ramlar

Kul att jag redan nu måste festfixa för att sedan, festklädd och allt, åka in till stan och käka på subway (första gången) Med frida, maria och johanna frö att fira lov och sedan vänta en och en halv timme på bussen till amanda och seeen är det fest. Men kul att man börjar tidigt.
 Låtlisan blev i alla fall typ den förra med några tillägg, t.ex. min rubrik.

Och jag ahr faktiskt tänkt att för en gångs skull försöka knäppa lite kort! Ja, inte med mig själv på förstås. Jag solade nämligen solarium igår och ser ut att ha suttit inne i ett brinnande hus i en timme isället för en plastkista i 20. Ja en brändskadad kräfta, jag lovar!


Mer än vad jag har

Jag har haft en lektion idag, helt värdelöst. På bussen imorse lyssnade jag och Lovisa på Lars och sjöng högt till mer än vad jag har, Idiot och mamam är säkert nöjd.
Jag har ont i huvudet och måste plugga. Dock hände det en lite rolig sak alldeles nys då jag skulle logga in på Linneas inloggnig på Glosor.eu, det var nämligen en 11-12 årig flicka som ville bli vän med Linnea! hon hette Oimbutiful och hennes presentation såg ut så här: :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D. Hon är säkert en helt underbar person. Jag undrar varför inte Linnea har fixat sin presentation än...
Hur som helst så måste jag plugga spanska prov och skriva analys om det grekiska dramat Oidipus, helt fantastiskt, kanon kul.
OCH jag kom för ca två sekunder sedan på att jag måste sätta ihop en partyskiva till på fredag, dessa låtar är med hittils:

*Let´s dance to Joy division - The Wombats
*Tro och tvivel - Håkan Hellström
*Måndagsbarn - Veronica Maggio
*Mean street - Mando diao
*High Heels -mando diao
*dance with somebody - Mando diao
*Katt över taken - Lars Winnebräck
*efterfest - Magnus Uggla
*Kill the director - The Wombats
*Help!- Beatles
*Geraldine- Glasvegas
* I bet you look good on the dancefloor - Arctic Monkeys

Jag behöver hjälp med tillägg och eventuella borttagningar!


Caligula

Malm har taggat fest på fredag hela dagen med att rita drinkar i mitt mattehäfte, och det är bara tisdag.
Kul var det också att jag faktiskt för en gångs skull hade pluggat svenska, och så var det endast ett litet sketet läxförhör. Det är bara att ladda om med spanska och analysera Oidipus samt brott och straff.
På två timmars bilden idag, ja vi slutar ju klockan fem på tisdagar, så ville jag på fullt allvar att jag skulle fälla krokben på Märta, ja! Vi skulle måla med vitt och utan färger fast med färg sa hon, och då skulle vi rita surialistiska saker, men ändå något som känndes i bilden. Kreativ som jag är så satte jag igång med att måla en snögubbe. De dög tydligen inte eftersom att "men snögubbar finns faktiskt i verkligheten, mmmh!" on är dryg Märta, fånigt dryg.
Imorgon måste jag prata med syo och jag orkar inte! nej, jag känner mig så fruktansvärt töntig och dryg som springer in till henne och klagar för minsta lilla. Men nu måste jag faktiskt få lite hjälp med herr Hernodious, faktiskt!

the times they are a-changing

Nu ska jag allt ta och plugga för fulla muggar! även fast jag vill till malmö och mando imorgon.
Idag började spanskan 12.45, sedan samhäll något tag därefter. Vanlig måndag alltså. efter skolan skulle, molly, jag och brunk plugga svenska - utan material. efter det gick liksom allt utför för oss, ja på vägen hem funderade vi seriöst på att ge upp, sen kom vi på att Bunk ska till tyskland, jag ska ju bli kvitt min tandställning snart, och molly skulle säkert säga någonting om att hon skulle till tönt-danmark eller nåt. Så det var liksom ingen idé.
Nu är jag förövrigt skit tagg på party i helgen också! Dock kommer jag nog börja stor tjuta för att jag inte får gå på håkan.

inget som händer, händer på riktigt

Jäklar vad jag fastnade i skid-VM i morse, jag ska börja plugga nu istället. Det lovar jag.
Imorgon börjar sista veckan inan lovet! sköönt. ja, gud dags att börja planera redan nu. Vi höll ju i alla fall på att snacka om kungsberget, brudarna. Sedan vet jag faktiskt inte. I helgen är det i alla fall planerat party med mis chicos, kul! maximhuset, mycket lokalkalas så här års.
Nej, men vad gör jag här, jag pluggar ju! fast innan jag sätter igång på riktigt så ska jag nog stämma gitarren, det är faktiskt nödvändigt, inte någon undanflykt, bara nödvändigt.


Gó natt.


White winter hymnal

Lördagskvällen var skit bra, rent ut sagt Och jag vaknde för redan ett par timmar sedan. Resten av dagen ska spenderas i "Levande litteratur", jag har tagit ledigt idag för att studera med andra ord, Grekisk littertatur. Dagens soundtrack får fleeet foxes delat med Give me fire, som jag gillar starkt förövrigt.

Och just ja! Jag och LW(Lovisa Weslund) ska börja friska! vi har redan satt upp vårt mål, dock får jag känslan av att det inte kommer att uppnås. Vi är för lata helt enkelt. Men det känns som en början i alla fall.  


Give me fire

just ja, Lasse har ställt in Hultsfred så det blir bara peace då, billigt i all fall. dock skulle det ha verit roligt att ha sett karln spela med snoddas också. Nej, inte bara peace, way out west och where the action is också! visst brunk?

Just nu lyssnar jag på min nya Give me fire cd, den är jätte bra!

Har du soul?

Jag fick ett meddelande av P&L, de sa att Pete Doherty skulle komma. Känns kul. Dock skulle han ju spela helt ensam alltså inget Babyshambles eller nåt.

Idag började som något som kan ah varit den bästa morgonen ända sedan jag entrade vasaskolan, jag blev frigiven från resurs matte! Jag ville bara dö av lycka. Och dagen rullade på med teori på idrotten som blev väldigt slappt. I matsalen var det tacos. Ja, det är i alla fall godare än den vanliga tisdagsfisken. Svenskan behövde vi inte gå på och då var det abar två timmars bild kvar...Vi skulle måla något som liksom symboliserade något eller vad man ska kalla det. Flinberg ritade två hönor och skrev närodlat över, HAHA!
Nej men jag ahr varit på topp idag, verkligen. Inte alls bitter faktiskt, dock har jag gruvat mig för att någon skulle komma fram och berätta hur otroligt roligt det var på adjö-mallorca-festen, men det har inte heller hänt! Jag älskar världen! eller i alla fall idag. Imorgon ska jag se till att skriva ett riktigt bittert inlägg som får er att vilja hoppa från fjärde.

Mamma är säkert nöjd

Idag har det varit en sån här min vår-sol-dag, fast med en halvmetersnö på marken. När det är sånt här väder brukar jag alltid sitta i köksfönstret, äta pasta carbonara och lyssna på mamma är säkert nöjd.
Jag har märkt att det tittar in ganska många här på min blogg lite då och då, så jag tänkte att nu så måste jag säga någonting vettigt, skriva någonting viktigt hur som helst. Och därför tänekr jag dela med mig en tiondel av min livsfilosofi:

- kleerup är ond.
- Lika så amerikanska tv-serier.
- Killar är inte värt någonting.
- Inte tjejer med killar heller för den delen.
- Om det bubblar upp spenat i hjärnan ska man räkna till tio, även fast det inte hjälper.
- Bitterhet.

Ja, de sista är bara en del av mig så det får väl stå med det också. Jag kommer ihåg att jag och Vanessa brukade prata om hurdan vi skulle bli när vi blev så gamla att vi behövde bo på Solberga. Vi skulle bli glada tjocka tanter som bjöd på godis och alltid var trevliga, som hennes farmor och min mormor ungefär. Dock glömde jag den lilla detaljen att jag i min natur är väldigt bitter, cynisk och lite av en surkärring som gillar att beklaga mig över mitt liv som egentligen  är ganska innehållsrikt och trevligt.


äppelknyckarjazz

Åh ledigt imorgon-sköönt!

nu måste jag verkligen skriav på min spaningsgrej om, ja jag bytte ämne, Barack Obama. Inte ett dugg intressant och det går inte att skriva mer än en halv sida om det heller.
Inatt hade jag en mycket intressant dröm igen, dock inte om Håkan den här gången. Jag drömde att jag gifte mig med skaparen av förortsungar över telefon. jag vet inte vem det är förövrigt. men jag tröttnade i alla fall på vårt äktenskap som bestod av två samtal i månaden ungefär så jag inledde en affär med ingen mindre än terminator! Jag ahr aldrig sett filmen men jag vet att det måste vara sjukt! vi fick två robot barn, och jag sa till min make att det var hans barn, även fast vi aldrig sågs, han trode på det dock.
Ja, mina nattligaäventyr äe fantastiska jag vet. Om jag fick skriva än spanings upg om mina drömmar skulle den vara fantastisk den med. Inte för att Obama inte är fantastisk, för det antar jag att han är, men mina drömmar är något jag skulle engagera mig betydligt mer i.

Det har i alla fall varit en redigt bra helg! även fast jag ahr suttit och surat över att jag missade adjöfesten för mallorca i fredags. Men jag lärde mig ju trots allt något av det - LÄR DIG PRIORITERA LOVISA! 
Och nu ska jag bege mig ut i stora världen för att rita kurbits istället för att skriva om Obama tror jag faktiskt.

ingen soldat

"egentligen är jag ju inte så unik, det finns ju 9 miljoner svenskar som väldigt sällan gör intervjuer"

"Att ha Lars Winnerbäck som jobb är ju tillräckligt på något sätt"

"Då har jag åkt till ganska tråkiga städer, sist var jag i Linköping"

"Jag sa nog inte så mycket, i vanlig ordning"

Black pencil

åh just ja, tack vare peace and love har jag nu upptäckt hanna berglund! jätte bra.

sista styverns trappor

Jag har nyss kollat på lasse i svt, skaval. Det var kul och det avr bra. Nu väntra jag bara på att han ska spela med ola och anna också¨!



down in the past

Nej, det blir inge fest i kväll för min del, endast efetrsom jag är dum i huvudet och inte kan prioritera rätt saker. Så att säga.
Nu ska jag bara sitt här, ensam med min pms och sörja över mitt dumma huvud! jävla hundliv

Kom

jag måste komma ihåg att banda Lasse på fredag kl 21.00, SVT.

Hur som haver så har jag idag försökt arbeta med den här fördömda spanings uppgiften, som verkar helt värdelös för den delen. Men jag kommer helt enkelt inte på något ämne, eller jo, jag funderar på antingen börskrisen eller mordsstatistik. Ska börja jobba lite på den nu i alla fall.


Ja kära vänner, jag längtar till sommaren och till peace and love och till att Lasse ska bege sig ut på en till turné snart och kanske till hultsfred. Och jag längtar till håkan den 20:e, fast jag kom på idag att den 20:e är det party på maximhuset med las chicas...men håkan då?

Och förövrigt så vill inte jag åka till skolan imorogn, gymnasiet är överskattat! Speciellt nu när jag har blivit så folkskygg, jag vågar knappt gå in i matsalen längre.



Jag fattar ingenting

Åh idag är jag ledig, friluftsdag och aktivitet på hemort - skönt! Dock måste jag ta tag i lite skolarbete och en rastlös hund.


fred och kärlek!

Nu vill jag till P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L P&L !!! Men ska jag följa med till hultsfred eller hur blir det..?




ridå

20 Nya band till P&L!

Gentleman & The Far East Band (DE)
Lykke Li
Backyard Babies
Immortal Technique (US)
Laakso
Hello Saferide
Tiamat
Jenny Wilson
Dia Psalma
August Burns Red (US)
Jahcoustix (DE)
Parken
Sven Zetteberg Blues Band
Evergrey
Caj Karlsson
Sanna Carlstedt
Bullet
Fatboy
Kung Henry
Hanna Berglund


high heels

I natt drömde jag att jag åt pankakor och drack vodka med Håkan Hellström. Det var sommar och vi satt i min trädgård på en rutigfilt, det var hans favoritfilt. När vi ätit klart så plockade han upp en gitarr och sjön gamla verjsvik visor för mig. Och så sa han att jag var hans bästa kompis i hela världen och så fick jag ett sånt här bästishalband. Sen drack han upp rsten av vodkan i en klunk.
Jag ska drömma samma sak inatt igen har jag bestämt.  

och vinnaren är

Ja, jag har lyssnat på Veronica Maggio hela dagen.

En jäkla bra helg har det i alla fall varit. Och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan.
Ja, en lista på saker jag har lärt mig första året på gymnasiet som jag tror att jag kommer att ha användning för i livet

1. kaffe fixar allt.
2. det spelar ingen roll hur tidigt man börjar, allt blir alltid i sista minuten i alla fall.
3. ingen dör ifall du skjuter upp någonting.
4. har man arbetat flitigt i 15 minuter är man värd 20 minuters paus.
5. man ska aldrig bosätta sig i en lägenhet som ligger högre än andra våningen.
6. att ljuga fungar faktiskt.

RSS 2.0