PEACE AND LOVE

mando diao - give me fire



Måndag, jag hatar måndagar. Dock inte lika mycket som jag hatar tisdagar.
Jag funderar starkt på att vara hemma idag. Men jag ahr en spanskaredovisning i grupp som jag måste göra. Jag som tillför allt för mycket till min grupp vill ju inte svika. Nej, i självca verket sitter jag nu kl 10.11 en måndagsmorogn och gör klart min del av projektet.

PEACE AND LOVE

Jag längtar till feest i helgen, as sugen. Och till härligt påsklov så klart!

Min mobil är tillbaka!

PEACE AND LOVE

MANDO DIAO TILL PEACE!!!!! JAG ÄR URLYCKLIG!

PEACE AND LOVE

Ok.

Jag har inga pengar, och de pengar jag får om någondag måste bli peacebiljett. Jag har tappat min telefon idag. Jag vill kräkas nu. Mina ipod hörlurar gick sönder idag, jag får använda min afula wesc. Jag har ont i huvudet. Jag har kort hår som jag hatar. Jag ahr tre virvlar i mitt hår. Jag måste dusha. Jag ska helt ärligt gå och gömma mig under täcket klockan halv nio kväll.
I helgen blir det fest eller sims-lan!


PEACE AND LOVE

fortfarande besviken. Dock med en gäsp påväg och ett nytt dh avsitt i hjärnan. Och jag skulle lätt vara hemme hela veckan, eller åtminstone imrgon, om det inte ahde varit för att jag var tvungen att jobba. Peace grejen ni vet...
min nacke gör ont och jag ahr femhundra tomma glasspaket i sängen. Hmmm, jag ahr inte varit uppe så här sent en vanlig vardag på flera månader..och jag måste verkligen prata med någon om detta imorgon!
Gó natt!


 
Ibland mår jag som bäst. Och ibland inte.

PEACE AND LOVE

Jag blev skit besviken på peace grejen så nu vet jag inte vad jag gör.

Jag skulle förresten elda upp ett minne för någon timme sedan(konstigt nog är det bara marie stöm som vet om det), ja jag vet lite pyroman känningar men det var bara av ren impuls, det tog i alla fall eld och ville inte släckas så nu är mina svenska bökert brända. Ja dem var de första värdelösa förmålet i mitt rum som jag lade ögonen ¨på. Och nu luktar det cigg i hela jag mitt rum, mitt hår och ja resten av huset egentligen rök...Nu har man ju provat det i alla fall.

men som sagt fruktansvärt irriterad och ledsen över peace grejen. Dock får jag väl avreagera mig lite i min två sidor långa biografi som egentligen är en novell. Ja, man kanske inte tror det vid första anblicken men jag är väldigt filosofisk. faktiskt.


PEACE AND LOVE

jag behöver pengar, faktiskt.

Jag håller på att skriva min novell och plugga matteprov- samtidigt. det går inte speciellt bra nej.
Min novell har i alla fall värsta budskapet! Frånbörjan skrev jag om en kvinna som drack aldeles för mycket, hon hade nämligen förlorat sin man i ett oväder för två år sedan. Men det dög inte riktigt. kempe trode att det var en biografi!
Nu skriver jag om en kvinna som bara tänker hela tiden. DET mina damer och herrar kommer att bli en biografi på två sidor!
 
jag vill ha mitt vackra hår tillbaka!


PEACE AND LOVE

kul är det också att ja precis missade bussen.

ulf lundell kommmer till peace

PEACE AND LOVE

JAG HATAR DEN HÄR FÖRBANNADE JÄVLAFITTSNÖN!

PEACE AND LOVE

kommer att vara min rubrik hela våren.

PEACE AND LOVE



kul är det också att jag har feber nu. Ja, jag ska kurera mig tills imorogn. Tagga brudar! ja, inte jag då. Jag kommer ju att behöva hålla koll på kempe så att hon inte gör något dumt. Det är uppenbarligen bestämt stt hon ska "supa skallen av sig". Smällar man får ta.
Jag har kommit på att jag msåte sluta planera min helger allt för detaljerat. det blir så konstigt som någonting drar ut. Och jag msåte hitta någonting att ha påmig imorgon...

jag mår illa av: there is no party like a alcoholic party. snälla låt bli den.



PEACE AND LOVE

Jag måste utöka min garderob, den räcker inte till!
Jag håller på att dö av längtan till peace.
Jag har inte skrivit klart min novell.
Jag kommer inte längre överens med min ipod.
Jag är så trött på min lugg.
Vi kommer att ha en bra helg.

Party brudar, party!


Jag vill också gå på barty!

Party menar du.

Ja, jag sa ju det- barty!


PEACE AND LOVE

tagga helg nu brudar!

PEACE AND LOVE

den här veckan lever jag för helgen också, så ni vet.
Dock är jag fuuuktansvärt deppig för att jag har kort om pengar! men ett plus är ju att solen skiner över Gävleborg idag!

Men hörrni, klassens flickor; vad sjutton är det med er och pojkar? de senaste två veckorna har det varit ett himla tjat könet. Jag misstänekr att det är kempe och malm som satt igång det hela, möjligtvis skytt också. skärp till er ock peppa helgen istället brudar!



PEACE AND LOVE

just nu lever jag för peace. det är allt!



...and then there was timo

Tisdagar är veckans värsta dag, enkelt!

jag ahr redan gjort planer för min helg, som är allt för långt borta, fredag: tjejkväll con los chicas, lördag: festfestfets. söndag: pluggpluggplugg!
och i påsk vill jag ha pengar!
Just nu undrar jag bara om det blir sp1k till i höst också?


let´s kill ourselfs a son

jag klippte lugg ocg HON klippte av mig håret!!

ibland gör man rätt iblan gör man fel

Bion ifredag var jätte bra, verkligen! dock var 00.15 bussen 20 minuter sen så jag kom hem halv två...ja jag avr ju trött.
Nu ska jag göra mig klar och åka in och fixa med las chicas! efter det kommer jag hem och då blir det till att göra lite läxor faktiskt!


det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp

Jag måste plugga samhällskunskap och städa mitt rum och dusha, tiden räcker inte till?
Imorgon blir det i alla fall bio med kempe och amanda och käka på stan före. Söndag blir det fika på stan heeeela dagen emd malm, kempe och amanda. Mysigt!
och just ja! idag när jag oich kempe satt på waynes började det brinna i enmans tidning!


FRED OCH KÄRLEK

vid lunchtid fick jag ett mcyket trevligt sms av fred och kärlek: MISS LI TILL P&L! hon är ju så fruktansvärt bra live att man bara vill gråta. ja, laleh är också duktig tycker jag.
kom igen nu då dumma symaskin hjälp mig lite på traven!

p.s jag är inte fotogenisk. Jag är mycket snyggare i verkligheten...


gråsparven när hon sjunger

ÄR helgen redan planerad tro? ja, det verkar bli lungt i alla fall. Fredag har jag bara en liten aning om vad jag hittar på. Lördag blir det en kväll hos mandis i alla fall! och söndag blir kanske bio: män som hatar kvinnor. men jag lär ta migh fan ta och klämma in lite läxor också!

dirty work

Idag har varit både plus och minus. Plus: nya skor, bra mat, börja sent, två lektioner, sju grader varmt i morse. Minus: Fortfarande bakis, inga pengar kvar, spanska. Alltså en plus dag.


bara dårar rusar in

En fantsstiskt bra helg må jag säg!
Helgen : 07.49 åkte vi in till stockholmsstad och inhandlade en del.  Lite sturl med tåget hem men det fixade sig. Vi hoppade av i skutskär på vägen hem och det blev filmkväll hos malm med sofie,johanna,linnea och linnea, mysigt! Lördag så åkte jag hem till Lovisa där hon lagade middag till mig och jag köpte tilltugget. vi åkte sedan in till stan på 19.00 bussen där vi sedan skilldes då vi skulle kliva på två olika bussar. Brudarna från klassen åkte först till amnada och sen blev det fest i Bomhus. Det var riktigt trevligt helt enkelt. dock var det inte lika trevligt när jag kl 4 kom hem och sov till kl 6 då jag behövde springa upp och kräkas upp hela magsäcken....Ja, det var också det som söndagen bestod av

malm och amanda        Jag och Kempe                Johanna och kempe      brudar                              malm och kempe


stockholmskyss

HELG: stockholm och släkt middag i morgon , sex and the city-maraton med Lovisa heela dagen och sen fest på lördag, män som hatar kvinnor och plugg på söndag. tagga lördag brudar!


kom igen lena!

IDAG KOM MIN HÅKANKASSE OCH MITT SOMMARJOBB ÄR KLART! ja, påsen är hur fin som helst. och ja, konsum nian gävleborg här kommer jag, tre veckor i sommar.
Dagne började dock tveksamt med en massa dagisbarn på en full buss. Sedan gick det i medvind när jag pratade framtid med syo. Utför gick det när jag fick sitta helt ensam på spanskan efter att lilla linnea lämnat mig år slumpen. AStråkig film på engelskan. god mat. tråkig samhällskunskap, vi fick dock göra ett sånthär arbetstest - man svara på frågor och får veta passande yrken - pastor eller präst, musiker eller socionom? slutar sedan, bussen en halv timme sen och helt full. dock kom jag i gott sällskap av den alltid lika trvliga maria som berättade att vi samlar till en resa till PARIS (ja, städernas stad) i sommar, kul värre. kom hem, fick veta att min HÅKANKASSE hade kommit, pappa skjutsade mig och hämtade den, den var så fin! sedan åkte jag hem till min mors mor. Vi pratade om allt från Gymnasieval till nagelinfektioner, hon är underbar. Sedan bar det av hem där min mor väntade med glada nyheter om att jag fått sommarjobb och hon hade även köpt en godispåse enbart till mig! Nu misstänker jag dick att jag fått en halsböld och måååste skriva bortt och straff! jag tänker i alla fall sammanfatta det som en bra dag!


Spår nr6

Jag är så trött att jag kan dö! och jag mååste skriva klart brott och straff...
Hur som haver så fick jag idag reda på att min håkankasse inte kommer förens om två veckor! överdrivet med tid för lite tyg.
Imorogn ska min kära kusin få erbjudandet att köpa min symaskin. Ja, jag msåte ju har råd med p&l på något vis eller hur. Och nya skor, ja min vita gick ju söner idag! härligt härligt. idiottisdag!
 ja precis i hälen gick dem sönder!

backfire at the disco

Jag ska skriva svenska analysen!
Jag gruvar mig något fruktansvärt för imorgon, tisdagar är världen sämsta dagar, jag lovar!
matte på morgonen inte bra. Idrott . Lunch, ok dne är bra. matte igen, jag får en klup i magen av elin. Svenska, jag ahr inte skrivit analysen! två timmar och tjugo minuters bild med märta som är dum i huvudet.
Jag ska försöka sats på de jag ahr att se framemot vilket är:
Min Håkanpåse kommer antagligen under veckan. Kempe och jag ska försöka ta oss iväg till stockholm på fredag. Sedan helgen efterlovet party.

Nu sak jag ta mig en dush för att sedan avverka den där djävulensanalysen en gång för alla, så det så!

 linnea är grymt söt på bilden, molly med för den delen!


long before rock´n´roll

Jag ska bara gå ut med hunden sen är det skola som gäller!
Peggy Lejonhjäta håller på med en ny skiva och jag ahr beställt min håkan påse, två gånger till och med...Någonting jag inte har gjort däremot är att skriva klart Oidipus-analysen från förra veckan eller brott och straff intervjun...
I morgon ska jag göra potatistryck!


ta på dig dansskorna

vasaloppet i morse var hur spännande som helst och jag tycker allvarligt synd om oskar svärd..
Jag vill inte börja skolan imorgon efter ett sjysst lov

gammal sång

Jag håller på och ska skriva den där brott och straff intervjun, ensam,hmm...
Jag gör ju nästan bara tråkiga saker nu för tiden, aldrig sånt som jag vill i alla fall. kanske för att ingen annan vill samma saker som jag. Jag skulle vilja gå tillbaka till trean, eller sexan, eller åtminstone nian!  

RSS 2.0