duel of the dynamite

ja, tack! JAG SA JA, TACK!!


jag slog mig själv för pannan och jag sa, vad har jag gjort och skrek rakt ut att det här var sista gången!

jagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöjagvilldöJA, JAG VILL DÖ! helt serröst! mensverk och vääääldens baksmälla....jag hatar hatar att må så här och jag hatar att spy konstant från klockan 00.00 till 13.00. och jag hatar att får tillbaka illamåeendet varje gång när jag baar ser på min väska. och jag hatar att jag bara minns hälften vad jag egentligen gjort och sagt, och jag hatar att jag ska vaar fem sekunder från att spy i en taxi och få böta 1000 spänn. och med det mina damer och herrar så skulle jag vilja meddela att jag från och med idag, den 26/7/09 blir nykterist! ja, det är helt sant ! så ska det bli! nu ska jag gå och lägga mig och dö lite grand och tacka gud för att jag överlevt natten och mina underbara älskade kusiner som var bättre än gud då. Jag kanske går och blir kristen? två flugor i en smäll liksom...? Jag fatter inte varför jag gjör det om och om igen liksom, aldrig värt det. Och förresten! det är typ tusen olika personer som har sagt att detta är omöjligt, men jag har gjort det! jag gjorde det ingen annan jort före mig! jag svek kärleken! ja, det håkan och lasse konstant repeterar i mina öron. JAG GJORDE DET! och det har aldrig känns så bra att vara melankolisk och förhöstdeppig! haha! och just ja! jag ska tatuera mig! bakom örat, de tre första noterna i kom ihåg mig. någon gång efter jag fyllt år, härligt!men inte just nu, just nu är ingenting härligt, för jag vill dö! och den här jävla äckel mensen gör ju inte saken bättre heller! jag hatar mens och jag hatar att inte veta om jag mår illa utav sprit eller äckelmensen..ja livet är bra hårt! kolla på alla avsnitt av macken nu. gó natt och lycka till åt mig på jobbet imorgon! (blev fel med publiceringen och jag skrev det egenligen igår, förresten gick det skit på jobbet. på något konstigt vis tycktes alla veta av mitt lilla missöde)

snygg


brabrabra

http://www.youtube.com/watch?v=kvQcQTAtOhM

snyggt tycker hjärter dam

nya som jag ska fixa till hösten, ja redan nu faktiskt!

och jag ska finna all min lycka om så döden ska bli den som tar mig dit

Lars Winnerbäck - tal av hjärter dam



Jobb-hem-äta med sofie-duscha-sova. bra dag.

jag är förbannad och less. orkar inte skriva av det ens. lyssnar bort det istället, men egentligen triggar det bara upp.
sista jobbdagen för veckan imorgon. sen är det helg och allt vad det innebär. har en hel del planer- faktiskt. Jag tror jag ska vara i fart med kameran och publicera lite bilder också. lyckostar! hi

- hjärter dam 

han borde ta ett jobb

Lars Winnebräck - jag fattar ingenting

jag jobbar i stan på dagarna, blir inte mycket men det tar sin lilla tid. Jag har biljetten nu. Jag taggar och jag taggar, jag taggar lars(framför allt) jag taggar helg och jag taggar att jobba(det är ganska kul, dock har jag brist på arbetskamrater. Alla är 50+ are)

Och jag måste få ut lite ilska för fittan som utnyttjar mig, ja det är bara när det passar som man ska ställa upp, inget ärligt spel, nej vad får dig att tro det? ja, livet är ju faktiskt inte rättvist. det vet vi ju. det borde vi veta. hur kan du tro att du sedan skulle kunna få något tillbaka? nej, det är du ju inte värd. Vi har ju inte varit vänner så länge. Och hur kan du tro att jag bryr mig, att jag ens skulle svara? nej, det visste vi ju båda två att du har dit toch jag har mitt. Ja, inte när det passar mig förstås. Då måste du ju fatta att det ända rätta är att offra och slänga sig, vi var ju trots allt vänner. Ja, när mina nya inte är där så måste jag ju ha någon, och du vet väl att du duger så gott tll det? Ja, jag vet att de goda orden kan bli för många men vad fan spelar det för roll, jag beter mig ju som ett svin alla andra gånger vi ses. du vet ju att det är rättvist, eller inget är ju rättvist, men det är rättviast. 

gå och lägg dig. 

där går den jag äälskar

äntligen beställt lasse biljett! ståplats i läkerolarena! sä jääla skönt!

Då blir det tomt i dina händer

På väg mot sverige, jag till verkligen hem och köpa lasse biljett nu

Fru hjärter dam

Kul att min Ipod har slut på batteri och att jag missar allt för att jag är norge. Men jag ska se lasse!!

Pl

Ta mig tillbaka till pl, tack.

Minst tretton trappor upp

Lars winnerbäck - tretton trappor upp. Det slog mig just att jag måste vänta tills december..

Vara din starka vän

Lars winnerbäck - innan mörkret faller. Jag ska se lasse!!! Den 5 december i läkerol arena! Biljettsläpp på fredag kl 09.00! Helt fantastiskt! Och nya skivan också den 21 september! Jag nu är livet i alla fall rättvist! Jag älskar livet, jag älskar lasse och jag älskar att jag snart ska stå i kö i flera timmar för att få stå längst från och sjunga halsen av mig och sjunga med i alla nya, säkert fantastiska, låtar och få upp bilds ur 112 sånger. Ja, inget kan förstöra min längtan nu,inget!

It's a sin of dead I know

Mando diao - white wall skulle bara testa på mobilen, riktigt spiffy

Adjö ro-man, adjö romans!

Håkan hellstöm - himmel blå himmel blå
sängen nu! packar sista tillsammans mde håkan, lars, gustaf och moneybrother.
Och skit vad allt strualr annars.
Hur som haver så kan ingen, ingen, förneka att jag från och med idag har gävles mellarsta sveriges mest karismatiska leende! förutom att de ser lite ut som kanintänder så är dom fantastika!
Världens värsta väder för en bussturné i gävle, men vad ska man göra, vi bara dansade iväg i regnet. ¨

i got out and now i´m back here again

lala leo la, lala leo la, lala la la laaa

Hoffmaestro och chraa - desperado

Kund: visst tvättar ni bilar här?
Roger: Nej.
K:  så ni menar att ni inte vill tvätta min bil?
R:  nej, det här är en bilverkstad.
K:  men tvätta bilar kan ju vilken idiot som helst göra!
R:  Varför gör ni det inte själv då?

Imorgonimorgonimotgon ryker min ställning, i alla fall i överkäken. Då ska Lovisa W och jag äta äpplen och dumle kola. mmmums.

Där går mitt hjärta, mitt hjärta! Där går den jag äääälskar,där går flickan jag inte var värd... Och där går lyckan, lyckan! Som aldrig kunde bli. Där går någon annan istället för dig, där går någon annan bredvid...

Adjö ro-mans, adjö romaaans! Du kunde inte vara hur det nu kom sig, du hade din chans, men det är över nu, det är över nu! Skjut ingen imorgon, imorgon! Du kan skjuta idag. Kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag, du kan kyssa idag!
Håååkan-


vi bara lallar runt på karl johan

Lars winnerbäck - elden

kul med en hel vecka i norge.

stan nu

well i sent away my baby

The kooks - bad taste in my mouth

Hej alla barn jag heter Rulle, jag är tysk. dassrulle
Hej alla barn jag heter Rulle, jag gillar tårta. rulltårta
Hej alla barn jag heter Rulle, i efternamn, i förnamn heter jag toa. Toarulle.

nöjes massakern

dance dance daaaance

det känns som om det är dans hemma hos mig på lördag!

jag ska gå ut och dansa varje kväll, jag ska gå ut i gatljusen och djn, gör så han och jag kan flyga hela tiden


vi får hoppas som om himlen fanns

Lars Winnerbäck - gråa dagar




21/9 21/9 21/9 21september!!!! står jag först i kön, eller nä, då lysnnar jag redan! ja det är sant! det stod på plektrumet jag fångade från lasse förra i lördags!! sanrt kommer den snart kommer den snart kommer den! ok, jag kommer inte dö, lars räddade mig den här sommaren, hösten, vintern året - igen! nu har jag något att se fram emot - TACK!

ge mig något som tar mig någonstans

Håkan hellström - känn ingen sorg för mig göteborg



ända sedan håkan började snacka om drömmar och ullevi för en vecka sedan så har ja fått en sån fruktansvärd åldersnojja. Jag har inge gjort någonting. Jag känner att om inte mitt liv tar en oväntad vändling snart så kan jag ju ge upp, jag blir för gammal helt enkelt. jag är jätte stressad, och i sånna här stunder blir jag smulan religiös. Jag måste se mer live, musik alltså. Känns det töntigt att jag redan dör av längtan till nästa års peace?
Ja, just det. jag var ju med om ett ganska sårande påhop från en vän för någon dag sedan, tänekr på det rätt ofta faktiskt. Så här sades de: "du överpeppar saker för att du egentligen mår dåligt." hoppas någon känner att den vill ta till baka det!

Nu ska jag göra något med mitt liv innan jag blir för gammal. hmf


pl

lasse dalarnastidning


det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis

Lars Winnerbäck - stannfågel

Feber i tisdags och jag håller på att dö, för att trots vad feber terometern visade så blev det ett nattbad igår...Jag ska i alla fall in och jobba imorgon en stund, känns tungt.
Funderar på om nästa helg ska spenderas i dalarna eller om den blir ensam hemma.
Nu ser min hud ut att ha råkat ut för någon köttätande sjukdom, det ser sjukt ut! as äckligt. Och det har spridit sig från ansiktet ner till axlarna och ner till tuttarna!
Ikväll vet jag nog ganska exakt vad jag ska göra och det ska blir riktigt kul!

RSS 2.0