misär, misär, misär

jag längtar tills på lördag, så ska jag gråta hjärtat av mig, jag ska gråta inför lars och för hanns vackra ord. Men det blir alltid så här, varje gång jag ska se min älskade live så får jag sådan ångest emellanåt, det känns som att om jag inte står längst fram så har jag misslyckats och lars ser mig liksom inte, då vet ha  inte att jag fortfarande turnerar med honom. Men jag verkligen älskar att någon vill stå med mig fem timmar innan insläpp på lördag. älskar.

lasse peppen

nu börjar lassepeppen, jag längtar så jag dör! guuuuuueeee!

så här ser jag ut när lassepeppen börjar
fint va

bakis lördag

det är väl enklast att hänvisa till natten inlägg...
nej, jag hade kul med min bästa kompis igår. Vi satt på balkongen drack rödvin och rökte nästan hela kvällen. när det blev för kallt hittade vi på ett eget ölspel med citronlikör och vem där. allt var jätte bra, tills nattbussen hem, som vanligt. Nu ska jag ha en bakis lördag. hihi

bara dårar rusar in

den är om mig exakt nu. jagj kom herm nu och har hafgt kul ända tils bussresan hem. Nu vill jag vara lesbisk och dö. och krökas, go antt, vad ja är full.

hjäääääeeäääeeelp

markus krunegård - hjälp


jag hatarhatarHATAR, historia uppiften tills imorgon. Jag fattar inte, jag tänker inte ens försöka. Jag ska vänta tills imorgon. jag behöver hjäääääääääeääeeeeelp


det gör man där vi kommer från

lars winnerbäck - från kylan in i värmen


jag börjar sent och ska igentligen sitta och skriva socialkunskaps arbetet. men koll vad jag hittade för fint


där går mitt hjärta, mitt hjärta

jag kom på att om inte jag får gifta mig med gustaf norén (på riktigt) så ger jag upp!

för han är så sjukt snygg



skitsnygg


och festen var missär

Autisterna - johanna


sånna här listor är inte töntiga, dom är lite roliga.

låt som..
har gjort mig glad:
Innan mörkret faller - lars winnerbäck.
har gjort mig ledsen: Under månen - lars winnerbäck.
jag vill dansa till: ge mig ingen vit skit, ge mig afrobeat - markus krunegård
jag vill dansa ännu mer till: Ramlar - Håkan hellström
lugnar ner mig: how we walk - mando diao
jag lyssnar på för att bli pepp: fake tales of San Francisco - Arctic monkeys
påminner om kärlek: från kylan in i värmen - lars winnerbäck
påminner om gamla tider: She moves in her own way - the kooks
påminner om ångest: isande diskant - Markus krunegård
jag lyssnar väldigt mycket på just nu: Berätta hur du gör - lars winnerbäck
är väldigt, väldigt bra: Lasse.
lyssnas på i ilska: Håkan och lasse.
jag lyssnar på när jag är kreativ: Lasse.
jag lyssnade på när jag var 13: mer en vad jag har - Lars winnebräck.
jag lyssnade på när jag var 15: Brustna hjärtans höst - lars winnerbäck. hihi. 
jag lyssnade på när jag var 17: det är så himla mycket ju.
jag lyssnar på just precis nu: Lev som en gris dö som en hund - markus krunegård


den här stan är klädd i kejsarens nya kläder

nu har jag gjort en as-fin spelista på min ipod, med lars allra vackraste låtar, om de nu går att sortera ut dem, så att min prestationsångest försvinner någon gång.

du bär min luft i ditt bröst

Lars Winnerbäck - du min vän i livet


nu.ska.jag.gå.och.äta.korv.och.ha.prestationsångest.inte kul.


Jag älskar Lars, inte dom

Jag blir arg, jätte arg. Alla människor är inte rätt till allting. Och fortisar är absolut inte rätt peroner att gå på läkerol arena och möta lars när han är som bäst. Jag är förstås rätt person till det. Men inte dom. Dom tycker att dom förstår, och att dom är så djupa och olyckligt kära, och fan vad synd det är om dom. Dom har lyssnat på Kom ihåg mig, Kom änglar och hjärter dams sista sång, men fjortisfittorna skulle aldrig kunna förstå de större sångerna som finns på söndermarken, dans med svåra steg, Daugava, Tänk om jag årgrar mig..., eller risajkling, eller vilken som helst av skivorna egentligen. Och Jag hatar att det är dessa hjärndöda människor som jag kommer att få stå och trängas med. Därför ska jag, vad det än krävs, kämpa hårdare än vad jag brukar göra för att få skaka kand med lars vid kravallerna. Om någon av dem sedan står där med blonderat hår, två kila mascara och gina tricot-linne och tights, så kommer jag att skämmas, jag kommer att skämmas hårt.
Och det värsta av allt är att dom tror att dom är världens största suportrar för att dom har ju faktiskt lyssnat på kom änglar i hela två månader. Nu kan amn ju tycka att jag är töntig för att det verkar som att jag ser det hela som en slags tävling, och det gör jag väl, på sätt och vis, men det är bara så frustrerande att dem med tupperat hår ska tro att dom är bättre än mig, när dom verkligen inte är det! jag är bättre, både i själen, sinnet och statestik-mässigt. Jag försår att lars skriver sina sånger till mig och inte till dem, jag känner och gråter på riktigt till hans otroliga röst, fantastika melodier och känslofyllda texter, jag laddar inte ner hans officiella 112 sånger, och jag gör inte annat än köper de övriga låtarna på tradera och blocket. jag struntar inte i att köpa lars-boxen för 600 rikstaler, för att låttexterna finns på nätet, och jag läser inte biografin på hemsidan, jag läser den limiterade utgåvan av efter nattens bränder som han signerat med sitt och mitt namn och ett årtal. Jag nöjer mig inte med att se honom vartannat år när han kommer till gävle, jag åker gärna 4 timmar på ett tåg för att få se sveriges bästa, och jag offrar att få tränga mig med blodig mage till kravallerna till alla andra band på peace and love för att få se hela spelningen. Jag är en som sträcker fram handen först och dråter en skvätt. jag är den som vinkar när busschauffören Per åker förbi och lämnar av lars vid scenen. Jag är den som slänger en slängkyss för att sedan få en tillbaka, dock inte på ett fjortisfitt-aktigt-sätt. Och jag ser inga problem med att trängas och vämta i timmar. och jag är den tjejen som alltid har stårr längst fram och börjat blöda längst kravallerna.Det är beviset på att jag är så mycket bättre en dom, för det är jag verkligen. Ja lite av en tävlig är det ju. för mig i alla fall. Lars är någon som jag vill identifiera mig med. så ahr det alltid varit och kommer alltid att vara känns det som. Sedan så är det ju inte helt fel att jag ahr världens bästa vänner som har stått ut med mig under all den här tiden heller. Men så alltså, för att sammanfatt lite kort - Jag hatar fjortisfittor som tror att dom älskar Lars. 
Gud vad arg jag var.

 


se som i slowmotion när du går sönder inuti, så som jag gjorde det

Håkan Hellström - kärlek är ett brev skickat tusen gånger


livet har aldrig varit sämre hihi, jag är så emo hihi. gud vad jobbigt det är att vara det. men ska livet suga så ska det hihi. ikväll ska jag och min kompis göra något roligt och imorgon ska vi gå på bio hihi. jag måste sysselsätta mig så att jag glömmer bort mit menigslösa liv, för visst HATAR JAG MITT MENIGSLÖSA LIV, jo visst gör jag. 
idag hade vi kultur-prov. det gick bra, tror jag. jag är så kreativ, djup och finurlig, ni. jag älskar förresten fucking åmål. hihi. jag såg den för första gången förra veckan. you go viktoria! säger jag bara. hihi. ser ni? jag lägger in små skratt bara för att värka coolare och mindre emo en vad jag är, jag kanske ska börja göra smilisar nu också, typ: "XD", "^^" eller varför inte "XP"? nej inte mer av de här dumheterna nu. nu ska jag gå och möta upp min vän. faktiskt.  

du är himlen för mig varje dag

Markus krunegård - sjärnfallet


jag kommer aldrig sluta älska markus. nu ska jag plugga spanska och kultur. hihi


tog du dom med storm ikväll

lars winnerbäck - du hade tid

I want you so badly you know, that it's a pain to wait

anna ternheim - Damaged ones


hihi, jag hade en kul tag på jobbet i dag. Jag lyssnade på jätte bra musik och fick fina känslor i magen. hihi, minst sagt. Jag och mamma hade en mor-och-dotter-konversation i bilen hem sen, as mysigt. Vi pratade om killar, utomlands, ödet och livet, livet efter skolan och hur smarta tjejer vi är. ett tag lät våran pratstund så här:

Mamma: vad var du ledsen för igår?
Jag: sånt som man är ledsen för i min ålder.
M: killar?
J: ja.
M: är det någon som har varit dum mot dig?
J: nej då.
M: bra, annars vet du att jag vrider om öronen på honom va?
J: ja, jag vet.

ser ni. ännu en anledning till att skillaer ska hålla sig undan från mig. förutom att jag vill det alltså.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

passande rubrik, jag vet inte vilken jag vill ha


dina ögon var ett frittfall varje gång

lars winnerbäck - köpenham och överallt


igår var kul, igår var det lebb-tema. jag vet udda. men jag var så himla glad igår att jag trodde jag skulle dö, skit glad. jag hade skit kul, i början. så himla glad. så vill jag ha det jämt. Jag vill alltid ha det så där. gu va kuel. alla var glada, till och med kent var glad på mig igår. gud vad kul det var igår.


my heart is beating like a jungle drum

Emiliana Torrini - jungle drum


sprutan got the best of me i alla fall. helt sjuk feber. nu är jag frisk och ikväll ska jag ut och roa mig som aldrig förr. hihi. vi får se, jag har en ganska dålig känsla faktiskt. Egenligen så skulle jag och mamma ha gått på a chrismas carrol, eller vad den nu heter, men mamma har ju det här restless legs och kan inte sitta i en biostol utan att spratla på benen. Så jag får väl nöja mig med att äta middag tillsammans innan jag beger mig ut mot, gävles nattliv, i någon annans vardagsum.


to keep their little heads from falling in the snow

Fleet foxes - white winter hymn


jag är besviken på att det bara ömmar lite efter h1n1sprutan. fast jag kan faktiskt inte riktigt ligga på armen. Jag kanske borde strunta i skolan ändå. ne.
god natt, nu ska jag och min nya lugg gå och sova.


i spoke to your former girlfriends, so now i know what i got to expect

Hello saferide - highschool stalker

jag älskar att jag inte behöver plugga någonting.
min lugg är tillbaka. woho, kan man tycka, men nejrå. Den är alldeles för kort. dock fick jag den helt gratis, mycket nöjd med det. Nu ska jag gå och tvätta mina skor och fortsätta att inte plugga.
Allt känns ganska bra.

nrqvåäözx

bikstäver jag aldrig användt i en rubrik tidigare

 snyggare brud får man leta efter en lördagsnatt
äckligt


håll dig frisk

snälla johan persson vaccinera dig mot alla sjukdomar i hela världen, imorgon. så går jag ut och roar mig istället.

Dont hide yourself from mr D

Mando diao - Janette


 

http://www.youtube.com/watch?v=5LNI-OWFIZw


waiting so long, waiting tonight

Mando Diao - the quarry


jag har ett liv igen! och en ny vinter jacka..


jag vill bara visa dig nåt bra

Lars Winnerbäck - fribiljett mot himlen


jagblirtokigpådenhärprestationsångesten.


RSS 2.0