fred och kärlek

en sak till!

För att den här bloggen ska få en emning och lite spännig så tänekr jag från och med nu börja med dagens pokemon eftersom jag är helt insnöad på mewtwo strikes back!

Ok, dagens pokemon är:

 MEW! jag tänkte att eftersom han faktiskt är världens bästa pokemon kan han få börja. Dock är ju mewtwo lika stark som honom. Men eftersom han endast är en klon av mew så kanske inte han räknas?

fred och kärlek

Laakso - norrköping



Jag älskar att åka stadsbuss! man ser så mycket.

Jag har jobbat idag. Trevligt värre. Fullt med knutar i hela håret också. Men vädret har i alla fall varit bra! inte jätte soligt och sådär stekigt, men det har liksom varit alldels fingervarmt, som sommar kvällar. så där s¨å jag kunde använda min adidas tröja som jacka.

klockan är 19.36 men jags ka helt ärligt bara dush och sedan gå och lägga mig för att jag är så djävulskt trött. Eller jag har liksom varit lite dåsig liksom. Jag små log för mig själv på alla fyra bussresor jag har gjort idag. jag satt där ensam och bara log. Jag såg hög ut vet jag.
Peace-prat på lunchen och det ska bli så himla bra. Och det bästa är ju att jag sitter och tittar på min biljett just nu!
imorgons ska jag prata med lovisa, för första gången på en vecka.

gó natt!


fred och kärlek

Lars winnerbäck - Pollenchock och stjärnfall

Helgen har varit bra!

Idag har jag äntligen äntligen beställt biljett! Ja, jag har entligen inte betalat själv, men de ligger på avbetalning. Jag sa till mina föräldrar att jag var så oerhört stressad ocg deppig över att inte ha en biljett än så de betalade den helt enkelt.
Det är ortoligt skönt att ha det gjrot.

Idag tränade jag och kempe ett step 1-pass. Vi har sock lite svårt för alla dessa stegkombinationer. Efteråt så fikade3 vi på georges. Jag tog min femte kopp kaffe för dagen och kempe en kladdis. Jag lade mina sjuttio kronor som blev över i bakfickan och tappade dem. Kul...
 
Nu vill jag ha sista april med fest , vin och aprilhimmel! ja, det är så härligt med vår. OCh det är så härligt att kunna vissla nu till vårsidan också. Jag vill även att lovisa ska komma hem så jag får höra allt om tjeckien, jag vill veta hur ,mycket öl hon har stöpt i sig.

Lasses spelningar är så unika, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det. Lasse är det bästa jag vet.

Gó natt!


PEACE AND LOVE

Håkan Hellstöm - klubbland

Blev tidig kväller ikväll. Skönt det med. Vi hade jätte trevligt i alla fall och garttis brudar! Knäppte en del kort som ska läggas upp sedan. Synd att inte några kunde komma bara. Förlåt kempe för att jag bliur arg på dig, drygjudas.
Vi såg en man som var jätte lik pumba, vi fick se se serverande dansa på bardisken och vänta på att få ett bordi en och en halv timme.

På bussen, som jag just klev av, så tänkte jag att imorgon blir sista festkvällen innan sista april, men jag slutade tänka mer på det när jag kom på att det endast är en kväll imellan.

En liten anekdot: När vi var i Borlänge för att se Herr Winnerbäck för två år sedan så bestämde vi oss för att käka på MAX. Vi gick runt hela Borlänge för att hitta det, dock¨låg det precis vid tågstationen där vi klev av. Hur som helst så skulle klas och lovisa gömma sig för mig näe jag var på toaletten. Men precis när jag kom ut från toaletten och fick syn på Lovisa så fick hon panik för att hon inte hunnit gömt sig ännu. Då, utan att se sig för, vände hon sig hastigt om och spillde ut en kopp mjölk på en stackars man! hon sa förlåt, hämtade några servetter och sprang därifrån.
Detta är bland det roligaste som någonsin härnt mig.

PEACE AND LOVE

Lars Winnerbäck - tvivel



 tränat med kempe nyss och har ont som sjutton i axeln.
Har lånat hennes apsnygga klänning tills möra! Vi ska namligen fira att brudarna har fyllt sjutton med käk på stan och fest efteråt! Dresscode : Klänning och solglasögon. Trevligt värre!

Nu ska en annan ta och krypa till kojs.


PEACE AND LOVE

Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl - tvivel

Jag följde min magkänsla och sov lite extra i morse. Blev rastlös åkte in till stan frö att träna och jobba. Jag struntade i skolan med andra ord.
Idag åkte Lovisa/ xena krigarprinsessan till tjeckien och ska ta med sig öl hem till mig, om jag kan vissla jag ljuger så bra för henne sedan, så klart!  Vi får se hur det blie med den saken.
Min telefon har i alla fall fixat sig så nu kommer bilder för fulla muggar!

  ny snygg klänning,enligt mig.
kvällens näst äckligaste bild. Kempe är påsk-kärring och min fläta ser ut att avra backslick.
 poängen med bilden är att vi har tandställning.
  puss som linnea brukar säga

 och tillslut det omtalade köttsåret! det är väldigt krävande att leva med det. Det förrvärrar min träning!

PEACE AND LOVE

Fred Åkerström - Jag ger dig min morgon

stress stress stress !

Fyra koppar kaffe i morgonsolen och en på mingel kvällstid. Tränade med kempe och köpte min disco klocka där mellan. Och har precis tittat på ett dubbel avsnitt av DH med pappa, som verkligen gillar det.  
Jag mår lite konstigt, jag får se hur det blir imorgon.

Fest i helgen på ett eller annat sätt och sedan ska jag dra med min mormor ut också!

PEACE AND LOVE

Kenny starfighter - introt (dutudutudu-dutudu)
Kenny var bra på film men bättre som serie, enligt mig.

Hur som helst så gick horbussen sönder på vägen in till stan och det tog en förjävla lång tid att få dit en ny. Undertiden satt jag och maria och skarattade åt när busschauffören svor år de som skulle skicka en ny buss, ja de roliga var ju egentligen inte att han hade glömt att stänga av högtalaren så att de fula ord härdes ända längst bak i bussen, utan det roliga var att de spelades viva la vida i bakgrunden! (är jag den ända i välden som inte gillar coldplay?)
Jag kom i alla fall nätt och jämt fram till bion, precis när reklamen slutade närmare bestämt. Och när den var slut var jag tvungen att rusa till bussen igen. Jag hann inte umgås speciellt mycket med andra ord.

Imorgon är jag ledig och dagens ka spenderas med hundvakt på morgonen, sedan ska jag åka in och jobba en sväng (jobba innebär städa toaletter på alfta frakt) och sedan köra ett medelpass på friskis!

I helgen är det fest fest fest hör jag !

PEACE AND LOVE

Mando diao - high heels

super bra låt!

Vaknat nyss, senare blie det kenny starfighter på SF.  Men före ska jag sy in mina byxor. Vi får de hur det går. Ja, vi får väl se hur det går med bion också eftersom jag inte har några pengar, menar jag.

Tandborstning och påklädning på gång nu!

PEACE AND LOVE

gud vad jag älskar karln!






PEACE AND LOVE

Salem al fakir - good song

Bra dag, mycket bra dag.
 Jag har glömt att berätta att efter jag karvlat mig in i förnstred och nästan mosat ludvig, så har jag fått världens köttsår på knät! Jag gick med det hela kvällen. Jag kände liksom att det sved, men det gick ju inte speciellt mycket hål på stumpbyxorna så jag tänkte inte så mycket på det. Men när jag skulle gå och lägga mig var det alldeles uppskapat och en massa blåmärken. Det knäpptes faktiskt en hel del bilder den här gången, dock är det fel på min telefon, eller rättare sagt sladden mellan datorn och telefonen.
Jag har sett en ap snygg klocka på myrorna som det står disco på! den kopstar bara tio rikstaler om man får lov att tillägga!
Jag är hur som helst i full gång med att städa min avlidne hamser Elsa´s bur. Och allt tillbehör. Det ska nämligen säljas!
Påskägget var förvånansvärt inte fyllt med godis! utan där i låg istället: två par trosor, något till läpparna, tre hundra kronor, fyra filmer, en påse honungs rostade jordnötter, hårsnoddar samt en slags värmeskydds produkt för håret. Lite lagomt borskämd-JA.

Jag kan fortfarande inte släppa att jag såg Salem på mc donalds. Jag tänker att det måste väl finnas bättre ställen att efterfesta på efter en säkert storslagen konsert än på just mc donalds.

PEACE AND LOVE

Lars winnerbäck - kom änglar

Jag kom ikväll på att den låten är skriven till mig. Tack lasse!
Kul kväll faktiskt. Jag fick hoppa igen ett fönster och bli utkastad ur ett. jag var så glad att jag trodde jag skulle spricka. Jag blev så arg och besviken på mig själv ocg gud, av någon andledning, att jag började gråta. Och jag fick se SALEM AL FAKIR på mc donalds. Det avr dock bara jag som kände igen honom och visste vem han var. Ja, han spelade ju på spegeln ikväll. Han hade en röd jacka och mössa på sig. SALEM AL FAKIR hörrni!

Nu ska jag gå och lägga mig. klockan kvart över tre och jag lovar att jag kommer vakna och må dåligt klockan sju. Smällar man får ta för sånna här kvällar, eller vad säger ni, SALEM AL FAKIR.

PEACE AND LOVE

Fest fest fest !



PEACE AND LOVE

Håkan hellström-Mississippi kan vänta


ja, nu kan jag ju lika gärna lägga mig framför ett tåg. Känns det som.

Gud vad emo


PEACE AND LOVE

Lars Winnerbäck - söndermarken
Har nyss bokat ett aerobic-pass, så ja träning idag igen. Gud, jag är hurtig!
Har en hel del att ta tag i idag, bland annat samla in  en massa saker jag lånat ut. Åka in till käftis. Ja, det är ju faktiskt tänkt att rälsen ska väck idag. Den övre delen av den i varje fall.
Det ryktas om fest i helgen brudar?

PEACE AND LOVE

Håkan Hellström - Mississippi kan vänta
igår var den värsta och bästa dagen i mitt liv, på samma gång.
På dagen kom Lovisa hit, igen. Sedan åkte vi in till stan. Jag tränade medan hon köpte vin och hyrde singstar.
Sedan åkte jag hem till mitt och hon hem till klas. Dagen slutade i alla fall med att jag cyklade hem stortjutande och hyperventilerande och med mississippi kan vänta i höronen.

Idag spelade de dance with somebody på mitt frikispass. Kul värre.

 imorgon närmare bestämt

PEACE AND LOVE

färjan 2 är riktigt spännande. Speciellt med idiothåkan i stora baren. Och med per som tror att han är något.

PEACE AND LOVE

i går vaknade jag klockan ett. Jag gick upp och cyklade till lovisa. Vi gick ut och gick i tre timmar. Sedan cyklade vi hem till mig, det var kallt och jag höll på att dö dramatiskt nog fe gånger + flera gånger av kylan. När vi kom in popade vi popcorn och såg följadne filmer på VHS: Pokemon the movie: mewtwo strikes back, My little pony och Pocahontas där en väldigt rolig komentar uppstod, "är det martin timell som gör rösten?" "till vilken?" "Pocahontas!!". väldigt kul, naturligtvis skulle ja ha menat att säga thomas men i studens hetta missade jag på orden lite grand. Lovisa skulle åka buss hem kl. 23.15 men då gick det ju ingen buss kom vi på efter att ha stått vid busshålplatsen och gjort korigrafi till samtliga barbados-låtar. Hon sov här. Hon pratade i sömnen, elle ja, hon skrek "NEJ!" så jag sparkade till henne i huvudet. Vi vaknade, åt frukost. OCH HELT PLÖTSLIGT LÄRDE JAG MIG VISSLA!!!!! det var fantastiskt!!! HUr som haver så gick vi ut med hunden kom hem kokade kaffe coh kollade på två till my little pony-filmer. Sedan räckte det så då cyklade Lovisa hem.
Ja, med detta ville jag bara säga att jag ahde ne kul helg med fest, lovisa och skratt. plus att jag lärde mig att vissla!!!!
 det här är den snyggaste bilden jag har på lovisa.  det här är den fulaste. Det är inte kyla, det cigarettrök. Vi gjorde maracas av gruset kommer jag ihåg.

PEACE AND LOVE

klockan är halv fyra på morgonen. jag kom just hem. det var fest och vi hade kul. Kul på ett konstigt vis.
Och förlåt kempe för att jag blir så arg på dig ibland, men det är inte riktigt allvarligt vet du. Förlåt ni andra också, jag ska alltid starta något vet jag. Nu ska jag sova så jag kan säga förlåt på riktigt imorgon.

PEACE AND LOVE

Tom waits - you can never hold back spring


första friskis passet idag, kul!

Hur blir det imorgon brudar? fest?

PEACE AND LOVE

Lars winnerbäck - kom



jag drömde världens roligaste dröm om peace inatt.

Idag har jag: jobbat, handlat en snygg jacka för 60 rikstaler på nyöppnade myrorna där det kryllade av vasa-elever (vi med) och jag har blivit medlem på friskis och svettis. Och just det, mina strumpbyxor gick sönder ås jag köpte ett par nya...

för tio sekunder sedan märkte jag att man kan vända min jacka åt båda hållen, fantastiskt!

RSS 2.0