oh honey please, don´t shut no tears, as long as i´m here.

The Kooks - tick of time

Egentligen har jag bara lyssnat på ode to ochrasy hela helgen och önskat att jag avr på siesta i fredags. Men det blir ju aldrig riktigt som man vill, nej.
Annars har jag haft en riktig urladdning i helgen. Ja, all illska från korkade, dumma, falska, dryga och allmänt förståndsfattiga människor ahr jag fått ur mig. Men frukta ej, läsare små! imorgon är det en ny vecka och jag är säker på att det kommer finnas mycket att vara bitter över även då.
Min mor har förövrigt också sagt ifrån all ekonomisk hjälp år mig. Ja så alltså de två timmarna i stockholm kommer att gå sakta...

Nu ska jag gå upp och ta en snabb kroppsdusch. Jag håller ju på att värja av det. Mitt mål är att endast behöva tvätta det en gång i veckan. Men det känns som om det är en bra bit dit än...

Och förresten! kolla på världens roligaste blogg: www.singelsten.blogg.se

hon har svikit mig bedragit mig, hon har lämnat glömmt och lurat mig

lars winnerbäck - blåa ögon

Jag läser igenom en massa gamla lasse krönikor, medan jag egentligen skulle skriva den där bild grejen...

Nej, jag orkar inte skirva på det här just nu, jag är i en sån period. Jag ahr ju inget att skryta om längre. Jag har bara peace att se fram emot, ja så är det, det och skivan i september.
Det är helt sjukt vad alla dess tv-serier gör med mig, man blir liksom naiv av film och tv. Lite lurad. Det blir så lätt så enkelt i rutan. Och så slutar ju allt att vara spännande också, man längrat ju bara till att kariären ska tafart, ja så fort Ed mcmahon har kommit med en  mille check, så klart. Ja, De för stör min hjärta, kropp och själ, på alla vis. Tur att det finns radio i alla fall, hörni. Ja internet, det är ju ta mig fan abar ännu värre. det kan jag inte ens ta upp. Jag menar, tänk på alla hat mail jag skulle få. Folket äälskar ju internet. Ja, visst det är ju inte så att man borde ta bort det, eller allt, men nycket. Ja, media och teknologi (inte min ipod) förstör mig. Mest själsligt och hjärnan så. fast i och för sig så blir man ju fet av att sitta och stirra framför skiten också. Men det jag egentligen är trötast på är de här listorna, eller ni vet de här som bilddagbok-ägarna lägger ut, typ: kommentera en två så är jag söt. En trea så är jag fett söt. Osv. det är ju bara helt bekreftelseriktat och jag skulle aldrig i hela min livtid fixa med sånt. Dem här listorna är ju över huvudtaget ganska lika. Dock tycker jag att de här dagens-listorna är ganska intressanta. Inte för att jag sysslar med bilddabok, eller ens går in på sidan.
Nej, jag ahr så mycket att erbjuda försår ni, eller jag hade, innan tv, film och internet förstörde mig. ja jag skulle untan ansträngning kunna vara en av världens mest användbara människor. Men min hjärna, min kropp och min själ har blivit demolerad, ja förstörd och deppig. Fy fan alltså, man blir lurad. Ja så är det. Men i så fall lurar jag er som läser också?

du och jag för vårens skull

Lars Winnerbäck - strimmor

för 69 riksdaler blev den flygande holländaren del 2 min idag!

three and a half when we met the firt time. I think i can remember but i kow it any how

Laakso - norrköping



LÅNGhelgen bestod av färgglada och exlusiva drinkar samt en massa mys i solkenet!

Måndag, Det har varit en bästa måndagen någonsin! Skolan går ju fort när man börjar 12.45, jag åkte hem och konverserade med lovisa, inte jag utan lw, och som vanligt kom vi fram till en massa. Hur som helst så klev hon av vid sin nya bostad och jag ett antal hållplaser senare. Ja, vi hade ju nämvärt 14-års kalas här hemme, min syster. Jag biddrog stark till present bordet med en vit-adidas tröja. Sedan bar det av till lovisa igen där jag hjälpte henne att flytta lite granna, ja vi tog små vattenpausar och såg på dag-otto på tv4.


Dagens Pokemon!
 togepi - endast för att det är min hat-pokemon, så jävla töntig!

det piper till i telefon

Lars winnerbäck - det är viss nån som är tillbaka



Ny lasse skiva i höst! ush vad bra jag mår! plus att jag längtar så fruktansvärt mycket efter peace nu när jag fått läsa om spelningarna! Jag längtar faktiskt till nya skivan också, jag dör!


i hela mitt liv har jag väntat på livet

Kristian anttila - smutser

BRA helg!

Fredags var det minigolf och mys med amanda filippa ida och linnea. I går grill med en massa tjejer, "allvarligt, kajsa är snäll" haha . Mysig helg, verkligen.

Jag har en massa samhällarbeten tills imorgon, samt en insändare. Dock fastnar jag här hela tiden. Just ja, matte np på tisdag också.

Mina glasögon är beställda, min syter är i London, jag jobbar endast halvtid och i tre veckor i sommar - snål konsum.

jag var ingen, du var aprilhimlen

Håkan Hellstöm - minnen av aprilhimlen

Konstig helg, det blev fest, utan drick och utan stämning.
Mysigt hos amanda i alla fall!

Nu är det en insändare som skall skickas in!

dagen går det mulnar snart, jag tror att det är dags att gå på fest

Lars Winnerbäck - vårdag i november

Ändrade planer, grillmys och kubb hos amanda med tjejer!

jag har hittat ett par jätte snygga glasögon, sådana där utan styrka på asos för 75 kr + frakt som jag ska inhandla nästa månad! skit snygga. och jag ahr kollat lite i deras festival shop och är nn, om möjligt, ännu mer pepp.

Igår fikades det på stan emd Molly och maria, mysigt var det!  Sedan sprang jag till bussen. Klockan nio somnade jag i alla fall sjukt tidigt, dock väldigt skönt.

Nu är det dags för en dush och sedan bär det av till amanda.

as snygga!

det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis

lars winnerbäck - fågel/stannfågel


När jag har kommit in i min lasse period finns det ingenting som stoppar mig! ha
Ja, det är det ända som händer just nu.

Bränboll, kubb och grillning i bourlongern i morgon. Ja enligt de norska meterologerna så ska det bli skinande sol imorgon! och ja, de norska är ju de ända man egentligen kan lita på.
Jag har utforskat en del foroalbum, endast för att försöka hitta något spännande exotiskt land som jag härstamma ifrån. Men nej, Dock är jag 33,33333...% norsk! ja och kommer man in till de rätta delarna i norge så kan de vara exotiskt det med, så det så!

Jag skulle sakna den där blicken som får mig ur balans

Lars Winnerbäck och anna stadling - om du lämnade mig nu

Jag måste bara börja att ha koll på saker och ting. Jag har ingen koll på vilka ämnen som de bör kommas i happ med  t.ex. Andra saker är att jag inte har koll på mina tnakar och händerlser längre. Ibland tror jag att jag ljuger för mig själv.
Jag har i alla fall kommit underfund med att jag borde skriva min insändare, typ en debatterande insändare. jag vet inte riktigt vad den ska handla om bara. Peter Dalle sa just något rikigt sant i "ogifta par", Jag citerar: "längtan efter den eviga föräskelsen är vår tids mest lönsamma illusion." MAn kanske ska skriva om något sånt.
Fast egentligen borde jag nog förberada grupp debatten först. fast egentligen, egentligen borde jag plugga inför matte nationella först...Men jag vet att höst upp på listan, verkligen hörst upp är läsa inför samhällsprovet... Bara som en liten notis blior jag irriterad på folk som säger samhälle när det faktiskt bara heter samhäll, Ja ämnet alltså.

Nu funderar jag starkt på att ta någonting att äta, min magsäck har blivit väldigt mycket mindre med hjälp av magsjukan. Och jag vet inte om jag verkligen vill äta eller om jag bara gör det för att jag borde eller måste? Mamma säger att jag analyserar för mycket. Men bara saker jag inte borde analysera. Såndant som bara blir jobbigare när man har analyserat det.

Lars winnerbäck för allt vad någonting är värt

http://www.youtube.com/watch?v=ysYiRBO66qw

Lars Winnerbäck för allt vad någonting är värt

LARS WINNERBÄCK, mando diao, håkan hellstöm, melissa horn, peggy lejonhjärta, the wombats, laakso,Mikael Wiehe, markus krunegård,Cornelis vreeswijk, the kooks, arctic monkeys, lisa ekdahl, anna ternheim, pernilla andersson, the beatles, little green, the hives, bob hund, stefan sundstöm, hello saferide,salem al fakir, säkert, björn afzelius, reymond och maria, emil jensen, bob dylan, fleet foxes, glasvegas, shout out louds, häst pojken, John lennon, johnossi, Miss li, movits!, Regina spektor, Timo räisänen, tom Waits, sargasso trio, veronica maggio,Joy devision, florence valentin, Laleh, perssons pack, evert taube.

Lars Winnerbäck för allt vad någonting är värt.

http://www.youtube.com/watch?v=84uxzD-irgY - ny med lasse
"Jag ska ingen stans jag bara bryter lite is. och det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis"

Ni förstår inte min kärlek till den här låten, jag håller på att fixar ned den i ipoden faktiskt. Lyssnar om och om igen. Undra när man får höra den på radion. Jag har tänkt att någon gång ska jag skirva ner min kärleksförklaring till lasse. Men det måste väljas lite finare ord och ligga lite mer eftertanke i det. Jag blir så ivirg när jag skriver om honom.
Det blir rätt mycket lasse så här till sommaren.

http://www.youtube.com/watch?v=SANE3PVjjaU&feature=related

och gud vad jag längtar

http://www.youtube.com/watch?v=t_7hSYHr5aM

Förstår ni hur jag stod där, längst fram och grät!


Nytt med mig är att jag ett tag legat i magsjuka, anledning till att vara hemma idag. Jag har bestök mitt älskade dalarna. Det är bara musik musik musik i mitt huvud.
Om sista april - det kan bara samanfattas som pollenchock och stjärnfall. 
Jag har för mycket i huvudet nu för tiden.  

fred och kärlek

Lars Winnerbäck - pollenchock och stjärnfall

Förstår ni hur kul jag hade igår kväll/natt eller?!
(fast vi blev tagna va polisen)

RSS 2.0