När sommaren kommer

Åh, jag har kollat igenom massa bilder från förra sommaren och den var så bra, så bra så bra!



 




ush vad sorgligt det känndes nu!

Men fred och kärlek i sommar va!

Kär i en ängel

ÅH JUST JA, HÅKAN KOMMER TILL P&L !


alone with molly/ in the valley

hej molly!

idag van jag tio rikstaler! känns riktigt bra faktiskt. En sak som känns mindre bra är att en influensa är på ingång. Det gör ont som styk i halsen! 

Just  nu sitter jag faktiskt och gör upp planer inför helgen. Jag vet inte om jag kanske ska följa med ut i skidbacken eller hur det nu blir. Det var ett bra tag sedan sist.

Hur som haver så krampar det i mitt finger nu, så gó natt! 

Allt som är ditt

Jag färgade håret för ca en timme sedan -rödbrunt.

Som sagt igår så var det språkdag idag. Vi skrek när vi sg på barnhemmet. Och inget mer med det.

Hur som helst så ska jag och Linnea tävla om tio kronor på spanska imorgon! Vi ska nämligen satsa på våra språkstudier denna termin och tanken är att den som får mest rätt på golsförhören vinner en slant. Förra veckan förlorade jag stort...Dock avr det sista gången det händer vill jag lova! 


d is for dangerous

jag mår dåligt och det är för att malm har smittat mig med sina hemska influensa-baciller och vägrade gå hem och sluta träna idag! men det är sån här språkdag imorgon och vi ska få se på barnhemmet så jag tänker inte vara hemma!

Idag har jag mot alla odds använt min vårjacka! det gick fint och ingen blev skadad, det var inte ens kallt.
En annan fenomelnalt bra sak som hände idag var att den estetiskaverksamheten var inställt pga att märta var sjuk! Kylli grät! (av lycka då förstås). Det har varit en konstig och dålig dag i övrigt.

Jag var bara inte gjord för dessa dar

Kul igår, väldigt trött blev man. P&L disskuterades. om bara håkan och mando kommer dit så blir allt perfekt!



Låtlista från p1 i somras

Jag sitter just nu och lyssnar på lasses låtlista från p1 i somras.
Jag blev så glad när lasse vann igår att jag nästan började gråta, så fint. Och en ny skiva snart är ju helt otroligt fnatastiskt!

Ikväll blire nog lungt, men imorogn brudar, då är det party vill jag lova!

Lasssssee!

ÅRETS MANLIGA ARTIST 2008!


Heels on fire

Ikväll är det rockbjörnrockbjörnrockbjörn!! och i helgen är det partypartyparty med tjejerna!


och imorgon ska jag till kuratorn och diskutera vidare jag är manodeprissiv eller ej. Tydligen väldigt vanligt i min ålder.


kill the director

Mina hörlurar har kommit! ljudljudljud!!

Och jag ahr precis förbeställt lasses norska verision av "efter nattens bränder" typ och mandos "give me fire" + DVD och jag har köpt anna ternheims nya!  

Nu har jag i alla fall betämt mig om vad mitt essä ämne ska vara : om att vara en familj.
Om jag nu kan ta mig för att skriva 1000 ord om det är jag nöjd...

let´s dance to joy division

jag är hemma idag pågrund av någon slags sjukdom som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Och jag blir ju så fruktansvärt nervös av att sjukanmäla mig via vasaskolans telefonsvarare.

Hur som helst så var jag, min far på  möte med rektorn över internationella och syo. Vi kom i alla fall översens om att de skulle spara en plats till mig tills nästa åt och jag ahr tills i maj på mig att bestämma mig. Men jag måste först tenta av Eng A om någon vecka och börja jobba med B istället.

Nu vill jag att mina hörlurar ska komma.


När berga blev för trångt

 fint

Alone with molly/in the valley

Hörlurar bestälda!



Brustna hjärtans höst

Kvällen slutar faktiskt här för min del. Ja, jag ska faktiskt upp ruskigt tidigt imorgon och jag ahr bytt ut P3 Guld mot "solen i ögonen" och "Live Linköping" som är de bästa filmer som någonsin gjorts. 
Och jag längtar verkligen till P&L och hoppas att Lasse är lika bra som på yran förra året!

Hur som haver så har jag och LW (lovisa westlund) haft en trevlig kväll, två bittra kvinnor i flykt från de tre f:n.

 Bästaste Lasse

Dance with somebody

Just ja ikväll är det P3 guld också! Dock är inte Lasse nominerad alls.

Och jag såg på Mandos hemsida att det är någon form av förhandsvisning på "Ingen kom ner" i Göteborg. Inte för jag tänkt gå, men det är ju en bra bit till nästa vinter menar jag.

 SNYGG GUSTAF!

Faller

Filmen igår var halv bra helt enkelt.

Nu har jag kollar på "Solen i ögonen" och ska precis sätta igång "Live Linköping" som har fantastiskt extramateria, bland annat en fin "bakom film" och sedan hela filmen med komentatiorspår!
Senare ska jag träffa LW ( lovisa westlund).

 


Winnerbäck live för dig

Det är förjävla kalt i Gävleborg dessa dagar! Och sen ville jag bara säga att jag bestämt mig för att köpa Mandos nya i alla fall.

Torsdag har gått jätte fort och det har informerats om att det snart är dags att välja individuellt val snart. Svårt.
Imorgon blir det Bio med Sp1kbrudar, det blir han Benjamin Button. Vi får de som den är bra.

Jag kom inte på något ämne till min Essä  igår, så jag tänker vänta till kvällen innan med att skriva den, blir alltid bäst så. Istället för att skriva helvetesupgiften satt jag och läste gamla brev ur LW-arkivet, tänk vad tiden går fort!



Och snart vill jag träffa Lars igen!

När sommaren kommer

Idag har jag blivit påmind hela dagen om att det visar - solen i ögonen på SVT. Dels vet jag det och dels så är det en förkortad verision av det helt fantastiska orginalet! och dels så har jag såklart filme hemma. punkt. och när det gäller lasse så behöver jag inte bli påmind, faktiskt.

Hur som haver så började vi med samhällskunskap A idag. Vi skulle börja med att säga något som vi förknippade med oss själva som började på samma bokstav som sitt namn. Några av oss fick in riktiga höjdare, som t.ex. therese - Tellus (HAHA!) och Linnea - Ljusenergi (HAHA!). Jag sa Lars Winnerbäck, inte helt oväntat.

Klockan kvart i fem idag så ringde Syv till mig, hon hade pratat med rektorn över internationella over mitt linjebyte och det bestämdes att syv,rektorn, jag och mor skulle prata om det hela på tisdag eftermiddag. Och det hördes liksom på henne att det inte var speciellt bra nyheter, så att säga.

Egentligen ska jag sitta och skriva min fördömda essä nu, jag hardock inget ämne, men sånt brukar lösa sig. Jag funderar på att ta det mesta från min gamla krönika om skolmaten. Eller så skriver kag kanske något om Lars helt henkelt.






Alltså Lasse 2005, 2006, 2007, 2008, 2008, längst fram! och han får ta mig fan ta och ge sig ut snart igen för det pirrar så hemskt mycket i min mage när jag tänker på det han gör Live alltså! P&L säger jag bara, P&L! då jäklar Lasse, då Jäklar!

Katt över taken

Snart ryker tandställningen vill jag lova, bara några få få veckor kvar!

Söndag 13.3.99

Jag har äntligen kommit underfun med hur man får in musikvideor i ipoden! hittils har jag bara hunnit tanka in stockholms kyss och dance with sombody. Dock tar det ganska mycket plats och min ipod är nu full...känns redigt surt vill jag lova och jag har kommit på att jag behöver nya hörlurar.

Imorgon börjar jag kvart i ett men måste åka in vesentligt mycket tidigare då jag har en tandläkar tid hoss tant Apel klockan åtta...sen ska jag åka hem i  ungeför en timma för att sedan ha min enda lektion den dagen - spanska i en timme. Efter det ska jag masa mig iväg och tjäna en slant.

Annars har jag kommit på att det är lite mindre än ett år tills "Ingen kom ner" har premiär och det ska bli skitkul.

Hur som haver så fick jag helt plötsligt en väldig lust att se på Yrrol, men det går inte så bra eftersom jag varken laddar ner film eller musik utan att köpa något av det direkt efter, jag får så dåligt samvete. Och efter att ha skrivit de så känner jag mig lite som en hycklare eftersom att jag före julllovet skrev ett tal om att det var rätt att ladda ner...


Johnny Cash och Nina P

jag har sovit med Peggy Lejonhjärta i lurarna hela natten och kan säga att det liksom bara susar nu.

Jag vakande klockan tre idag(!), gick upp, tog ing en flaska med Coops party soda och kollade på solen i ögonen två gånger på rad, han är ju så fin! - Lördag!

Om tre dagar är det Rockbjörnen där Lasse är nominerad både till årets Manliga artist och Live-akt! annas är även Melissa Horn nominerad i år, kul!

Annars har jag börjat fundera på om jag verkligen ska införskaffa Mandos nya skiva, jag ahr hört tre låtar hittils och det är helt klart det sämsta som gjort. Men jag vet inte, dem kanske blir bättre om man liksom lyssnar in dem.


strimmor

Galan igår var hemsk. Bara genanta tacktal som jag inte vågade lyssna på. Lasse vann intesin kategori, dock visades han i tv hela tiden då han satt aldeles framför scenen tilsammans med manager och Veronica Maggio som bara var grinig för att hon inte tog hem någonting. Mando diao vann inte och syntes aldrig på bild. Grammis juryn hade gaddat i hop sig röstat på kleerup i varje grupp han var nominerad i, så han vann typ allt. Totalt överskattad! Håkan Hellström, som jag trodde skulle kamma hem de flesta nomineribgar vann bara en.
De ända som faktiskt förtjänade sina vinster var Anna Ternheim, Trasan och Banane, Håkan och han Esbjörn Svensson!


Imorse var jag nere hos syo/syv och pratade om linje, hon skulle ta upp det med rektorn över internationella på onsdag.
Och jag mår asdåligt över hela grejen. Men jag har ju till på onsdag att bestämma mig så det går nog bra hoppas jag! Det ända som känns lite tungt är att jag måste läsa ikapp Engelska B och Religion A i sommar... men det kanske kan vara värt det. Fan det är svårt alltså!


när man väntar mirakel

Ja, den här design delen kan ju gå och lägga sig känns det som.

Efterlänktad Grammisgala ikväll! Dock är vår allas favorit farbror "bara" nominerad till årets live akt. Det vinner han.
Men jag tycker gott att srimmor skulle bli nominerad till årets låt. Hm. Annars är väl Håkan Hällström ganska populär bland kvällens artister ser det ut som och Mando diao kommer väl säkert att ta hem årets musikvideo. Fint!

Hur som haver så händ det något väldigt undetligt när jag var ute con mi perro idag.
Vi gick där djupt inne i urskogen då mi perro körde in huvudet i en buske, och när hon tittade upp igen hade hon en FRYST KORV i käften!

Förövrigt så ska jag prata med syv/syo (vad dom nu kallar henne dessa sagar) om att byta linje. Gó natt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0